Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord met fitte groep richting topper

Feyenoord werkt met een fitte groep toe naar de topper tegen PSV van aanstaande zondag. Zo kon trainer Ronald Koeman vrijdag Lex Immers voor het eerst na een paar dagen afwezigheid weer verwelkomen op het trainingsveld. De middenvelder trainde de afgelopen dagen wegens lichte klachten uit voorzorg binnen. Ook Ronald Graafland keerde even terug op het trainingsveld. De doelman, die afgelopen maandag de wedstrijd met Jong Feyenoord/Excelsior uit voorzorg aan zich voorbij liet gaan, is fit en zal zondag op de bank beginnen.
‘We hebben ons de afgelopen week redelijk kunnen herstellen van het drukke programma dat achter ons ligt’, vertelde Koeman vrijdagmiddag. ‘De jongens met lichte blessures hebben we wat rust kunnen gunnen, waardoor ze vandaag weer volledig mee konden trainen.’

Door de blessures van eerste keeper Erwin Mulder en Feyenoord A1-doelman Boy de Jong, trainde jeugdkeeper Michel Franken vrijdag volledig mee met de selectie. Franken speelde afgelopen maandag al de volledige wedstrijd met Jong Feyenoord/Excelsior. Mocht Boy de Jong niet op tijd fit zijn voor zondag, dan reist Franken als derde keeper met Feyenoord mee naar Eindhoven.

De selectie van Koeman werkt zaterdag de afsluitende training af in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen PSV. Deze training is besloten en dus niet toegankelijk voor publiek en pers.