Fanshop
Fanshop

Nijhuis leidt Feyenoord – N.E.C.

De KNVB heeft Bas Nijhuis aangesteld als scheidsrechter voor de aanstaande competitiewedstrijd tussen Feyenoord en N.E.C.. Hij wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Boonman en Van de Ven. Vierde official is de heer Gerritsen. Feyenoord – N.E.C. wordt zaterdagavond om 19.45 uur gespeeld in De Kuip.
De ploeg van Ronald Koeman treft N.E.C. zaterdag voor de tweede keer in een week tijd. Komende woensdag gaat Feyenoord op bezoek in Nijmegen voor het duel in de tweede ronde van de KNVB beker. Voor de competitiewedstrijd tegen N.E.C. zijn nog kaarten verkrijgbaar. Voor dit duel geldt geen clubkaartverplichting. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop en om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.
 
De uitwedstrijd die Feyenoord woensdag tegen N.E.C. speelt in de tweede ronde van het bekertoernooi staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel. Hij wordt geassisteerd door de assistent-scheidsrechters Geutjes en Van Dongen. Vierde official is de heer Bekebrede. Het bekerduel tussen N.E.C. en Feyenoord wordt woensdag om 18.45 uur gespeeld het stadion De Goffert.