Fanshop
Fanshop

Stadionviaduct ook komend weekend nog afgesloten

Bezoekers van de thuiswedstrijd tegen N.E.C. van aanstaande zaterdag, dienen er rekening mee te houden dat het Stadionviaduct nog altijd is afgesloten. De werkzaamheden aan het viaduct zijn verlengd tot 6 oktober. Supporters die per auto reizen vanuit de richting Delft, dienen bovendien rekening te houden met een afsluiting van de A13 tussen Delft-Zuid en knooppunt Kleinpolderplein, richting Rotterdam. De afsluiting geldt van vrijdag 28 september 23.00 uur tot maandag 1 oktober 5.00 uur.
Omleidingsroutes in verband met afsluiting A13
• verkeer vanuit Den Haag richting Rotterdam – via de A12 richting Gouda en de A20.
• verkeer vanuit Leiden en Amsterdam richting Rotterdam – via de N11, de A12 richting Gouda en de A20.
• verkeer richting Hoek van Holland – via de A4 richting Delft-Zuid, de N223 en de A20.

Hou rekening met een extra reistijd van circa dertig minuten.

Alternatief vervoer

- vanAnaarBeter-treinkaartje
Rijkswaterstaat biedt alternatief vervoer aan in de vorm van het ‘vanAnaarBeter’-treinkaartje. U kunt daarmee op 29 en 30 september voordelig met de NS reizen tussen Rotterdam en Den Haag in beide richtingen. Kosten: € 2,50 per kaartje (retour 2e klas). Te koop bij de kaartautomaten op de NS-stations onder de knop ‘Acties/Evenementen’. Het kaartje is één dag geldig. Vergeet niet uw kaartje te stempelen in een van de gele stempelautomaten.

- RET 2x1 uur-kaartje
Het is ook mogelijk om voordelig met RandstadRail te reizen. Rijkswaterstaat biedt u het ‘RET 2x1 uur’-kaartje aan. U kunt daarmee op 29 en 30 september voordelig reizen. Met dit kaartje kunt u één uur heen en één uur terug reizen. Per weekend kunt u maximaal vier kaartjes aanschaffen. Kosten: € 2,00 per kaartje, te bestellen via Seetickets (www.seetickets.nl en www.ret.nl).