Fanshop
Fanshop

Kameraadjes schrijven mee tijdens Feyenoord - N.E.C.

De thuiswedstrijd tegen N.E.C. van zaterdagavond was de eerste Kameraadjeswedstrijd van dit seizoen. De leden van de Juniorclub, die deze maand haar 12,5 jarig jubileum viert, kregen de kans om het duel gratis te bezoeken. Nadat zij vooraf al de mogelijkheid hadden om met mascotte Coentje op de foto te gaan, namen ze tijdens de wedstrijd plaats op vak G. Daar genoten de Kameraadjes niet alleen van de vijf goals van Feyenoord, ook kregen zij met het boekje ‘Welkom in De Kuip’, dat voorafgaand aan het duel werd uitgedeeld, de gelegenheid om de wedstrijd als Juniorreporter te beleven.
Het invulboekje is speciaal gemaakt voor de Kameraadjes. Hierin worden zij welkom geheten in De Kuip en wordt hen gevraagd naar een voorspelling van de uitslag en verwachtingen van de wedstrijd. Verder kunnen de kinderen de statistieken van de wedstrijd bijhouden en de spelers van Feyenoord een cijfer geven. Door tot slot in te vullen welke vraag ze aan een speler zouden willen stellen, maken de Kameraadjes kans op een mooie Feyenoord-prijs.

Na afloop van de wedstrijd bleek dat een aantal kinderen met voorspellingen van bijvoorbeeld 3-1 en 4-1 dicht in de buurt zat bij de uiteindelijke uitslag. Graziano Pellè kon rekenen op de hoogste waardering. De Italiaanse spits, die tweemaal trefzeker was, kreeg onder meer van Kameraadje Marielle de Wagt een tien voor zijn optreden in De Kuip. Ook Kameraadje Mark Visser verkoos Pellè tot man of the match en hij wil graag van hem weten hoe het voelt om doelpunten te maken, zo bleek uit de vraag die hij graag wilde stellen.

Kameraadjes die de wedstrijd tegen N.E.C. niet konden bezoeken, krijgen een herkansing bij de volgende Kameraadjeswedstrijd op 18 november. Die dag speelt Feyenoord thuis tegen het gepromoveerde Willem II. Kameraadjes die zaterdag niet aanwezig waren, krijgen de kans om dat duel gratis te bezoeken.