Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Jeugdspelers sluiten aan op woensdagtraining

Acht jeugdspelers van Feyenoord Academy hebben woensdagmiddag meegetraind met de fors uitgedunde eerste selectie. Op Varkenoord sloten Kevin Gomez Nieto, Sven van Beek, Joey Sleegers, Daniel Furtado Oliviera, Cas Knoester en Dalian Maatsen, plus de keepers Michel Franken en Maarten de Fockert aan. De training stond onder leiding van de assistent-trainers Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel.

 

Vanwege interlands en blessures ontbrak het grootste deel van de eerste selectie op het trainingsveld. Alleen Ruud Vormer, Wesley Verhoek, Lex Immers, Guyon Fernandez, Mitchell Te Vrede, Graziano Pellè, Kaj Ramsteijn, Joris Mathijsen en Kamohelo Mokotjo kwamen in actie. Ook de doelmannen Ronald Graafland en Boy de Jong lieten zich even zien op het trainingsveld. Beide keepers zijn op de weg terug na een blessure en verlieten de training vroegtijdig.



De Feyenoorders die behoren tot de selectie van het Nederlands elftal voor de aanstaande interlands tegen achtereenvolgens Andorra en Roemenië waren woensdagochtend al even terug in De Kuip. Daar stond voor Oranje een besloten training op het programma, waarmee Ruben Schaken, Daryl Janmaat en Bruno Martins Indi even terugkeerden op vertrouwde grond. Ook de oud-Feyenoorders Dirk Kuyt, Ron Vlaar en Robin van Persie keerden hierbij even terug in De Kuip, het stadion waar aanstaande vrijdag de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Andorra wordt gespeeld. Schaken kan tijdens dit duel zijn debuut in Oranje maken.