Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Miquel Nelom sluit aan op groepstraining

Miquel Nelom heeft woensdagochtend de groepstraining hervat. De verdediger, die in de uitwedstrijd tegen FC Groningen op zondag 7 oktober een oogblessure opliep en zich daardoor moest afmelden voor de EK-kwalificatieduels van Jong Oranje, voegde zich op Varkenoord voor het eerst weer bij de selectie, die op het regenachtige sportcomplex uit in totaal dertien spelers bestond. De jeugdinternationals Kelvin Leerdam, Anass Achahbar, Terence Kongolo en Tonny Vilhena ontbraken nog op het trainingsveld.
Onder leiding van trainer Ronald Koeman werkte de groep onder meer een uitgebreid partijspel af, waarbij beide teams zeer fanatiek om de winst streden. John Goossens kreeg tijdens het duel de handen van de spelers en aanwezige toeschouwers op elkaar, toen hij vanaf de zijkant van het veld een bal in één keer uit de lucht keihard in het doel schoot. De partij eindigde uiteindelijk in een gelijkspel, waarop een strafschoppenserie de beslissing moest brengen. Ronald Graafland en Boy de Jong verdedigden om beurten het doel en schoten zelf ook een strafschop onberispelijk binnen.

Donderdag heeft de selectie een vrije dag, waarna vrijdag de eerstvolgende training op het programma staat. Deze vindt plaats op Varkenoord en begint om 10.30 uur.