Fanshop
Fanshop

E-jeugd MVV ’27 leeft zich uit tijdens ASR-clinic

Ruim vijftig jeugdspelers van voetbalclub MVV ’27 uit Maasland hebben zich woensdagmiddag uitgeleefd tijdens een clinic op Varkenoord, die onder leiding stond van oud-Feyenoorders Mike Obiku en Ulrich van Gobbel. De amateurpartner van Feyenoord werd vorig jaar verkozen tot winnaar van de ASR-actie ‘Geef het legioen de ruimte’ en mocht hierdoor woensdag een clinic volgen op Varkenoord met de volledige E-afdeling.

Nadat de middagtraining van de eerste selectie van Feyenoord was afgelopen, sloten ook Graziano Pellè en Harmeet Singh aan bij de clinic. De twee spelers leerden de spelers niet alleen een paar trucjes, maar namen ook alle tijd om op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.Na afloop van de training op het kunstgrasveld op Varkenoord kregen alle deelnemers in de kantine van het sportcomplex een certificaat als bewijs van deelname overhandigd. Ook was er natuurlijk alle tijd om een handtekening te scoren van de trainers Obiku en Van Gobbel, die namens Feyenoord Soccer Schools in actie kwamen.

‘Het was een grandioze middag’, vertelde Willem Bosschaart, hoofd jeugdopleiding van MVV ’27 na afloop. ‘Het enthousiasme bij onze jeugd was zeer groot. Het was ook mooi om te zien dat Pellè en Singh alle tijd namen voor de kinderen.’