Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Uitlooptraining voor basisspelers op mistig Varkenoord

De spelers die afgelopen zondag een basisplaats hadden in de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Willem II, hebben maandagochtend een ontspannen uitlooptraining afgewerkt. De groep kreeg daarbij gezelschap van Sekou Cissé. De Ivoriaan is op de weg terug van een hamstringblessure en nam deel aan een rondo, die in een uitgelaten sfeer werd afgewerkt. Lex Immers, die zondag voortijdig naar de kant ging vanwege een knieblessure, ontbrak op Varkenoord, waar het trainingsveld bijna volledig in de mist was gehuld.
Terwijl de doelmannen Erwin Mulder en Boy de Jong onder handen werden genomen door keeperstrainer Patrick Lodewijks, gingen Bruno Martins Indi, Anass Achahbar en Jean-Paul Boëtius onder leiding van assistent-trainer Jean-Paul van Gastel aan de slag met een pass en trapoefening.

In aanloop naar de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen AZ van aanstaande zondag traint Feyenoord nog viermaal. Na de vrije dag op dinsdag staat woensdagochtend om 11.00 uur de eerstvolgende oefensessie op het programma. Net als de donderdagtraining van 10.30 uur vindt deze plaats op Varkenoord. Vrijdag werkt de selectie een besloten training af, welke niet toegankelijk is voor publiek en pers. De laatste training van Feyenoord voor het uitduel in Alkmaar vindt plaats op zaterdag om 10.30 uur op Varkenoord.