Feyenoord A2 redt punt in Volendam

Feyenoord A2 heeft woensdag een punt overgehouden aan de midweekse competitiewedstrijd tegen FC Volendam. De ploeg van trainer Jan Gösgens speelde in Noord-Holland met 3-3 gelijk, terwijl het bij rust nog tegen een 2-0 achterstand aankeek. ‘Het is heel knap hoe de ploeg zich tijdens de tweede helft heeft hersteld’, vond de trainer.

Na rust bracht Gösgens de sterke Gaultier Obiango in, die al na drie minuten met een knappe individuele actie voor de Rotterdamse aansluitingstreffer zorgde. Nadat Brandon Robinson de gelijkmaker had binnen geschoten, zorgde invaller Liandro Martins zelfs voor de 2-3 voorsprong. Tien minuten voor tijd bepaalde de thuisploeg de eindstand op 3-3.

‘Een gelijkspel was verdiend’, vond Gösgens, die met zijn team een aantal wedstrijden doordeweeks gaat spelen in verband met een toernooi in het Amerikaanse Atlanta. ‘Op zo'n toernooi kunnen wij als team natuurlijk heel veel leren. Maar de competitie wacht niet op ons als wij weg zijn.’

Volendam A1 - Feyenoord A2 3-3
14' 1-0
32' 2-0
48' 2-1 Gaultier Obiango
55' 2-2 Brandon Robinson
71' 2-3 Leandro Martins
80' 3-3

Opstelling Feyenoord A2: De Fokkert; Van der Ruit (70’ Korporaal), Maatsen, Blijham, Ossevoort; Hardenveld, Elst (75’ Driebergen), Stolk (85’Pisas); Thenu, Robinson (65’ Martins) en Knegjens (45’ Obiango).