Fanshop
Fanshop

Lex Immers inzetbaar tegen AZ

Lex Immers is aankomende zondag inzetbaar als Feyenoord de uitwedstrijd speelt tegen AZ. De middenvelder kampte afgelopen week met een verrekking aan de knieband, die hij opliep in de competitiewedstrijd tegen Willem II. Immers trainde afgelopen week apart van de selectie, maar sloot vrijdagochtend tijdens de besloten training zonder problemen aan bij de groep. ‘Voor ons is het een mooi signaal dat Lex fit is’, zo liet trainer Ronald Koeman vrijdagmiddag weten in De Kuip. ‘Hij maakte dit seizoen als middenvelder al acht treffers en is daarmee erg belangrijk voor ons.’
Koeman kan in Alkmaar niet beschikken over de langer geblesseerden Erwin Mulder en Terence Kongolo. Ook Sekou Cissé, die op de weg terug is van een hamstringblessure, zit in Alkmaar nog niet bij de selectie. ‘We doen voorzichtig met Sekou’, zei Koeman, die aangaf dat de aanvaller waarschijnlijk aanstaande maandag in de wedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong PSV speelminuten zal krijgen.

Op het trio na beschikt Koeman tegen AZ over een complete selectie. Het uitduel met de Alkmaarders wordt aanstaande zondag om 14.30 uur gespeeld in het AFAS Stadion.