Fanshop
Fanshop

Toon je talent bij Feyenoord!

De jaarlijkse Feyenoord Talentendagen worden dit seizoen gehouden op maandag 25 en dinsdag 26 februari 2013. Jonge voetbaltalenten (jongens) geboren tussen 1 januari 2002 en 31 december 2007 krijgen die dagen op Varkenoord de kans een plaats binnen de jeugdopleiding van Feyenoord te verdienen. De voetballertjes zullen worden beoordeeld door de jeugdtrainers van Feyenoord Academy, die daarbij worden geassisteerd door een aantal spelers van het eerste elftal van Feyenoord.

Aanmelden voor de Feyenoord Talentendagen kan tot 10 februari 2013 door via deze pagina je gegevens door te geven. Voetballertjes die in aanmerking komen om deel te nemen aan de Feyenoord Talentendagen, ontvangen half februari een persoonlijke uitnodiging met daarin aanvullende informatie over het programma tijdens de dag. 

In het verleden hebben meerdere voetballers via de Feyenoord Talentendagen het eerste elftal van de Rotterdamse club gehaald. Stefan de Vrij is een van de meest recente voorbeelden. De jeugdinternational meldde zich op jonge leeftijd tijdens een talentendag op Varkenoord en werd nadien opgenomen in de jeugdopleiding van de Rotterdamse club. De Vrij is inmiddels bezig aan zijn vierde seizoen bij de hoofdmacht van Feyenoord en speelde al meer dan tachtig competitiewedstrijden.