Fanshop
Fanshop

Nieuwe website voor Feyenoord Soccer Schools

Feyenoord Soccer Schools heeft een nieuwe website gelanceerd. Vanaf vandaag is op www.feyenoordsoccerschools.nl alle informatie te vinden over de Talenttrainingen, Clinics en Soccer Camps die door Feyenoord worden georganiseerd. Daarnaast is op de nieuwe website ook het laatste nieuws over Feyenoord Soccer Schools te lezen en worden er regelmatig nieuwe foto’s geplaatst van activiteiten die zijn georganiseerd. Op de homepagina is tevens een video met een sfeerimpressie van Feyenoord Soccer Schools te zien.
Feyenoord Soccer Schools werkt nauw samen met de Feyenoord Academy, die in 2012 voor de derde achtereenvolgende keer werd verkozen tot beste jeugdopleiding van Nederland. De jeugdopleiding van Feyenoord is nauw betrokken bij het trainingsprogramma dat wordt aangeboden en bij de selectie van de trainers voor de Soccer School.
 
Deelnemers aan alle programma’s en activiteiten worden op dezelfde manier getraind als de jeugd in de opleiding van de club. Daarbij staat het plezier in het voetbal voorop, ongeacht het niveau of de club waarvan van de deelnemers lid zijn. Uiteraard zijn alle trainingsvormen erop gericht dat alle deelnemers daadwerkelijk stappen vooruit zullen gaan maken in hun ontwikkeling als voetballer.
 
Alle trainingen, clinics en voetbalkampen staan onder leiding van Feyenoord gecertificeerde trainers, waaronder oud-Feyenoorders Ben Wijnstekers, Ulrich van Gobbel en Mike Obiku, aangevuld met trainers van de Feyenoord Academy. Keeperstrainer is oud-keeper van Feyenoord Pim Doesburg.
 
Wie geïnteresseerd is om deel te nemen aan een van de programma’s van Feyenoord Soccer Schools kan via de website contact opnemen. Klik hier om direct naar de nieuwe website van Feyenoord Soccer Schools te gaan.