Fanshop
Fanshop

Schaken traint voluit mee

Ruben Schaken heeft woensdag en donderdag volledig meegetraind met de selectie van Feyenoord. De aanvaller ging afgelopen maandag voortijdig van de training wegens een vleeswond, maar stond woensdagmiddag alweer op het trainingsveld. Donderdag maakte de aanvaller eveneens de volledige groepstraining mee, waarbij onder meer een partijspel werd gespeeld.
Ook Erwin Mulder en Sekou Cissé trainden donderdagochtend op Varkenoord volledig mee met de selectie. Beide spelers zijn op de terugweg na een blessure en maakten een gretige indruk tijdens het partijspel. Mulder kampte met klachten aan zijn voet, terwijl Cissé last had van een hamstringblessure.

In de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk van aanstaande zaterdag trainde Feyenoord donderdag op Varkenoord met een grote groep van in totaal 26 spelers, onder wie A-junior Lucas Woudenberg. Terence Kongolo en John Goossens waren de enige twee spelers die ontbraken op het sportcomplex.

Trainer Ronald Koeman verdeelde de selectie in drie groepen, waarbij één groep werd aangevuld met assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst. Terwijl de ene groep een rondo afwerkte, namen de andere twee teams het in een groot partijspel tegen elkaar op. Deze partij werd op zeer fanatieke wijze afgewerkt door de spelers, waardoor er meer dan eens fraaie duels te zien waren op het trainingsveld.

Feyenoord neemt het aanstaande zaterdag in De Kuip op tegen RKC Waalwijk. Het treffen tussen de broers Ronald en Erwin Koeman begint om 19.45 uur. Voor het duel zijn nog kaarten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop of om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.