Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Terugblik: Ladies Night in De Kuip

De met 2-0 gewonnen wedstrijd van Feyenoord tegen RKC Waalwijk stond zaterdagavond in het teken van Ladies Night. Alle vrouwelijke bezoekers werden zodoende extra in het zonnetje gezet, met onder meer een gratis welkomstdrankje. Ook waren er voor en na de wedstrijd verschillende speciale acties. Een terugblik.


Het team dat in mei van dit jaar als winnaar was geëindigd tijdens het door Feyenoord georganiseerde Footy4Girls evenement - een voetbaltoernooi speciaal voor meiden van 9 t/m 13 jaar - heeft tijdens Ladies Night genoten van een VIP-behandeling in De Kuip.



Een deel van de Hospitality Lounge van Vak KK was speciaal voor de meiden gereserveerd. Nadat zij op bijzondere wijze welkom waren geheten, kregen de meiden diverse (Feyenoord-)cadeaus overhandigd. Voordat ze daarna hun plaatsje op de tribune op zochten om de wedstrijd van Feyenoord tegen RKC Waalwijk te bekijken, werden ze door de partners van de spelers in de watten gelegd met een make-up behandeling.



Onder meer de partners van technisch directeur Martin van Geel, Stefan de Vrij en Ruben Schaken waren aanwezig in de sfeervolle ruimte. Zo kwam het dat de 13-jarige Kajol oog in oog kwam te staan met de vrouw van Schaken, met wie ze tijdens het voetbaltoernooi in mei nog ongelukkig in botsing was gekomen. ‘Ik voelde me daar heel lullig over, omdat die mevrouw er toen lang last van heeft gehad’, vertelde Kajol. ‘Gelukkig kon ik nu nog een keer sorry zeggen. We hebben het hier met elkaar heel gezellig gemaakt.’


 
Na de wedstrijd tegen RKC ging niet alleen vanwege zijn twee doelpunten veel aandacht uit naar Graziano Pellè. Nadat de spits diverse interviews had gegeven over zijn optreden tijdens de wedstrijd, bracht hij een bezoek aan de Hospitalty Lounge van Vak KK. Daar ging hij op de foto met tientallen vrouwelijke seizoenkaarthouders, die de actie ‘Echte vrouwen hebben een seizoenkaart’ waren gestart. Allemaal hadden ze speciaal voor die gelegenheid een shirt aangetrokken waarop een sixpack naar het evenbeeld van Pellè was afgebeeld.

 

‘Met deze actie willen we laten zien dat het een leuke bijkomstigheid is voor vrouwen dat Pellè nu bij Feyenoord speelt, maar dat dit voor ons niet de reden is dat we elke wedstrijd naar Feyenoord gaan’, vertelde initiatiefneemster Helen Meulstee. ‘Wij houden er namelijk net als de mannelijke supporters van voetbal te kijken, over voetbal praten en een drankje te doen. Veel van ons hebben elkaar via Feyenoord leren kennen en gaan nu ook met elkaar naar wedstrijden. Met deze actie hopen we aan andere vrouwen te laten zien, dat het ook leuk is om naar Feyenoord te gaan als het geen Ladies Night is.’