Fanshop
Fanshop

Nieuw contract Koeman feestelijk ondertekend

Nadat eerder deze week Ronald Koeman en Feyenoord al overeenstemming bereikten over een nieuwe verbintenis, heeft de hoofdtrainer vrijdagmiddag in De Kuip zijn handtekening gezet onder een contract dat hem ook voor het seizoen 2013/2014 aan de club verbindt. In bijzijn van de volledige directie van Feyenoord en zijn zaakwaarnemers werd in een van de business units in De Kuip de overeenkomst feestelijk ondertekend.
Koeman kreeg, nadat afgelopen week al bekend werd dat hij een nieuwe verbintenis bij Feyenoord zou gaan tekenen, veel positieve reacties. ‘Daar was ik erg blij mee, ik zie die reacties als een waardering voor het werk dat we hier met zijn allen leveren’, vertelde hij nadat alle handtekeningen waren gezet en getoost was op de toekomst.

 
Met de ondertekening van zijn contract werd een toch al mooie week voor Feyenoord nog iets mooier. Zo bereikte de club ook overeenstemming met Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena over een nieuwe verbintenis. ‘Een nieuw contract tekenen blijft een speciaal moment’, zei Koeman. Hij voegde daaraan toe: ‘Maar nu dit achter de rug is, kunnen we ook met zijn allen weer vooruit kijken, te beginnen met de uitwedstrijd tegen NAC van zondag. Als we daar weten te winnen, zou het pas echt een mooie week zijn.’