Fanshop
Fanshop

Feyenoord bedankt legioen voor onvoorwaardelijke steun

Feyenoord spreekt vandaag, op 12-12-12, mede namens alle spelers die ooit het Feyenoord-shirt droegen, op dit moment dragen en degenen die dat in de toekomst nog zullen doen op unieke wijze haar dank uit aan het legioen voor de onvoorwaardelijke steun.
Voor Feyenoord staat het getal 12 maar voor één ding: de 12e man. Nummer 12 behoort bij Feyenoord toe aan het legioen, geen speler zal ooit rugnummer 12 dragen. Het legioen betekent veel voor Feyenoord als club, maar zeker ook voor haar spelers. Zij putten kracht uit de aanmoedigingen die ze in goede, maar zeker ook in slechte tijden krijgen. Feyenoord wil daarom vandaag, op 12-12-12, het legioen op unieke wijze bedanken voor haar onvoorwaardelijke steun.

Het legioen wordt vandaag niet alleen bedankt in paginagrote advertenties in De Telegraaf, het AD en Wegener, maar ook spreken 12 Feyenoorders in hun eigen woorden hun persoonlijke dank uit. De bedankvideo’s zijn te bekijken op www.feyenoord.nl/legioenbedankt.

De bedankvideo’s zijn gekoppeld aan een unieke actie. Door de 12 Feyenoorders te vinden in een digitale foto die gemaakt is tijdens Feyenoord – Ajax op 28 oktober, maak je kans op een seizoenkaart voor de komende 12 jaar of een door de 12 Feyenoorders gesigneerd shirt.