Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Boëtius en Mathijsen terug op trainingsveld

Jean-Paul Boëtius en Joris Mathijsen hebben woensdagmiddag de training hervat. Beide spelers waren niet inzetbaar tijdens de uitwedstrijd tegen NAC Breda van afgelopen zondag. Mathijsen, die in Breda ontbrak vanwege ziekte, voegde zich bij de spelers die afgelopen maandag in actie kwamen met Jong Feyenoord/Excelsior. Zij werkten op een koud Varkenoord onder leiding van assistent-trainer Jean-Paul van Gastel een lichte uitlooptraining af, waarna ze plaatsmaakten voor het overige deel van de selectie.
Onder hen bevond zich ook Boëtius, die de wedstrijd tegen NAC Breda vanwege een knieblessure aan zich voorbij moest laten gaan. De jonge aanvaller kon woensdag zonder problemen deelnemen aan de groepstraining, die onder meer uit een pass- en trapoefening en een partijspel bestond. Graziano Pellè trainde apart van de groep en ging aan de slag met hersteltrainer Marcel Cas.



In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag van aanstaande zondag traint Feyenoord nog driemaal. Donderdag en zaterdag staat er om 10.30 uur op Varkenoord een openbare training op het programma. De training van vrijdagochtend is besloten en daardoor niet toegankelijk voor publiek en pers.