Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Belangrijke slotweek voor Feyenoord tot aan winterstop

Na de spectaculaire 3-2 overwinning op ADO Den Haag van afgelopen zondag is voor Feyenoord de laatste week voorafgaand aan de winterstop ingegaan. De selectie van trainer Ronald Koeman sluit het jaar 2012 af met twee belangrijke wedstrijden. Aanstaande woensdag kan Feyenoord zich plaatsen voor de kwartfinales van de KNVB beker, als de ploeg erin slaagt om sc Heerenveen te verslaan. Het kalenderjaar wordt afgesloten met de competitiewedstrijd tegen FC Groningen van aanstaande zondag. Tijdens dit duel in De Kuip kan Feyenoord de ongeslagen reeks in thuiswedstrijden voortzetten en bij winst bovendien de eerste seizoenhelft afsluiten op maximaal drie punten van de koppositie.
Voorafgaand aan het bekerduel in het Abe Lenstra Stadion traint Feyenoord nog eenmaal. Deze oefensessie vindt dinsdagochtend plaats op Varkenoord en begint om 10.30 uur. Een dag na de bekerwedstrijd in Friesland heeft de selectie een vrije dag, waarna vrijdagochtend op Varkenoord om 10.30 uur de laatste openbare training van dit jaar op het programma staat. In aanloop naar de competitiewedstrijd tegen FC Groningen traint de selectie zaterdag voor de laatste keer. Deze training is besloten en daardoor niet toegankelijk voor publiek en pers.

Voor het thuisduel met FC Groningen zijn nog kaarten beschikbaar. Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop of om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.