Fanshop
Fanshop

Supporter dolgelukkig met uitnodiging voor trainingskamp

Feyenoord-supporter Ronald Kool mag op uitnodiging van de vereniging Supporters Steunen Feyenoord (SSF) kosteloos mee met naar het aanstaande trainingskamp van Feyenoord in Marbella. Kool kreeg zondag voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen in het Feyenoord Museum de bijbehorende cheque uitgereikt uit handen van SSF-voorzitter Hans Fortuin en Pim Blokland namens de Vrienden van Feyenoord. De uitnodiging voor het trainingskamp is één van de extra’s die regelmatig worden toegekend aan de leden van Supporters Steunen Feyenoord.
De 52-jarige Kool kreeg vorige week tot zijn grote verrassing telefonisch te horen dat hij mee mocht naar het trainingskamp van Feyenoord. ‘Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat dit mogelijk was’, glimlachte hij zondagmiddag. ‘Toen Supporters Steunen Feyenoord van start ging heb ik direct meegedaan omdat ik wilde helpen om Feyenoord financieel gezond te maken. Deze uitnodiging is natuurlijk een heel leuke bijkomstigheid. Ik heb er ontzettend veel zin in.’

Supporters Steunen Feyenoord biedt supporters de mogelijkheid om Feyenoord te helpen om financieel verder gezond te worden. Zij kunnen zich hiertoe nog altijd voor tenminste 10 euro aansluiten bij de vereniging ‘Supporter Steunen Feyenoord’ (SSF). Iedere supporter die geld overmaakt ontvangt voor zijn bijdrage een lidmaatschapscertificaat.

Meer informatie is te vinden op de vernieuwde website www.supporterssteunenfeyenoord.nl.