Fanshop
Fanshop

Nog kaarten beschikbaar voor Feyenoord – AGOVV

Feyenoord speelt aanstaande zaterdag haar eerste oefenwedstrijd van het nieuwe jaar. In De Kuip is AGOVV de tegenstander en voor het duel zijn nog kaarten beschikbaar, vanaf 7,50 euro per stuk voor volwassen. Jongeren tot achttien jaar ontvangen een korting van 2,50 euro en betalen via internet slechts 5,00 euro voor een kaartje. Met name voor de gele zijde zijn nog voldoende kaarten verkrijgbaar. Via internet kost een kaartje voor de vakken Q, R, S, T, V en X1 t/m X4 slechts 7,50 euro. Via TicketBox kosten alle kaarten 10,00 euro.
Het duel met AGOVV staat voor Feyenoord in het teken van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De ploeg van Ronald Koeman hervat donderdag de training, waarna de selectie maandag op trainingskamp gaat naar Marbella. In Spanje speelt Feyenoord een oefenduel tegen het Belgische Club Brugge. De ploeg hervat de competitie op zondag 20 januari met een uitwedstrijd tegen Ajax.

Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop, de beschikbare vakken of om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets. Het duel met AGOVV begint zaterdag om 14.30 uur.