Fanshop
Fanshop

Selectie Feyenoord gearriveerd in zonnig Marbella

De selectie van Feyenoord is maandagochtend om 10.10 uur na een probleemloze vlucht van exact tweeënhalfuur gearriveerd op de luchthaven van het Spaanse Málaga. Vanuit daar vertrok de spelersgroep per bus naar het hotel in Marbella, waar Feyenoord tot en met komende zondag zal verblijven. Trainer Ronald Koeman heeft in totaal 24 spelers meegenomen op trainingskamp, waaronder de A-junioren Lucas Woudenberg en Sven van Beek. Maandagmiddag zal Feyenoord de eerste training op Spaanse grond afwerken. De oefensessie staat om 15.30 uur gepland op het Marbella Football Center.
De selectie vertrok maandagochtend om 7.40 uur vanaf Rotterdam/The Hague Airport. De spelers en technische staf stuitten zowel bij vertrek als aankomst op bekende gezichten. Evenals Feyenoord vertok ook de selectie van FC Utrecht vanaf Rotterdam richting het trainingskamp, terwijl de Feyenoorders op de luchthaven van Málaga de spelersgroep van Roda JC tegen het lijf liepen. Daarnaast werden enkele Feyenoorders op het vliegveld begroet door oud-speler John de Wolf, die de afgelopen dagen met Sliedrecht Sport in Spanje was verbleven.

Met de aankomst in Málaga keerde Joris Mathijsen terug op vertrouwde grond. De international speelde afgelopen seizoen voor de plaatselijke Spaanse club. ‘Het is leuk om hier weer terug te zijn’, vertelde hij tijdens het wachten op de koffers. De verdediger liet weten uit te kijken naar het verblijf in Marbella. ‘Er staat ons een pittige week te wachten, maar ik heb veel zin in dit trainingskamp. De omstandigheden zijn hier ideaal en het is goed om met de groep een week lang echt bij elkaar te zijn.’

Feyenoord kan in Marbella rekenen op uitstekende weersomstandigheden. De temperatuur in de Spaanse kustplaats was bij aankomst al tegen de twintig graden Celsius, terwijl ook de vooruitzichten voor komende week goed zijn. De selectie zal maandagmiddag de eerste oefensessie van het trainingskamp afwerken. De training op het Marbella Football Center staat gepland om 15.30 uur en is openbaar en vrij toegankelijk.