Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Koeman kiest nieuwe strafschoppennemers

Trainer Ronald Koeman heeft in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Twente twee nieuwe strafschoppennemers aangewezen. Graziano Pellè of Tonny Vilhena zal vanaf de thuiswedstrijd van aanstaande zondag de strafschoppen van Feyenoord nemen, zo vertelde de trainer vrijdagmiddag in De Kuip. Het tweetal komt in aanmerking, omdat Lex Immers heeft aangegeven niet langer de penalty’s te willen nemen.
Koeman liet verder weten dat een aantal spelers in aanloop naar de topper tegen FC Twente kampt met lichte klachten. Tijdens de laatste training van zaterdag moet blijken welke spelers er wel en niet inzetbaar zijn voor het duel van aankomende zondag.

John Goossens, Wesley Verhoek en Sekou Cissé zullen zondag naast de langer geblesseerde Terence Kongolo in elk geval geen deel uitmaken van de wedstrijdselectie. Het drietal is op de terugweg van hun blessure en trainde de afgelopen week mee met de groep, maar zal eerst speelminuten krijgen in de wedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong RKC Waalwijk van aankomende maandag.

Bekijk hieronder in de videospeler de strafschop die Graziano Pellè eerder dit seizoen nam in de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen.