Fanshop
Fanshop

Belangrijke informatie voor bezoekers Feyenoord – FC Twente

Feyenoord roept alle supporters die aanstaande zondag de thuiswedstrijd tegen FC Twente bezoeken op om in verband met de verwachte drukte op tijd af te reizen naar het stadion. Alle toegangspoorten van De Kuip zijn vanaf 13.00 uur geopend voor het publiek. Bezoekers dienen in verband met de actuele toestand op de Nederlandse wegen en de aangepaste dienstregelingen in het openbaar vervoer tevens rekening te houden met langere reistijd.
Omdat Feyenoord – FC Twente nagenoeg is uitverkocht verzoekt Feyenoord alle supporters dringend om op hun eigen vak en stoel plaats te nemen en daar waar nodig door te schuiven.
 
Gezien de huidige en verwachte weersgesteldheid raadt Feyenoord alle bezoekers aan om goed voorbereid op pad te gaan en warm gekleed naar het stadion te komen. Alle doorgaande wegen in en rondom het stadion zijn de afgelopen dagen zo goed als mogelijk vrij gemaakt van sneeuw en ijs. Feyenoord kan echter niet garanderen dat het volledige terrein sneeuw- en ijsvrij is. Alle bezoekers dienen er zodoende rekening mee te houden dat het in (de directe omgeving van) het stadion nog behoorlijk glad kan zijn, met name op de bordessen en de trappen.
 
Feyenoord wijst bezoekers van de wedstrijd er tot slot op dat door de verwachte dooi-inval van aankomend weekend het risico bestaat dat sneeuw en/of ijs op het dak van het stadion gaat schuiven en naar beneden kan vallen. Tevens bestaat de kans dat er vanuit de dakgoot water naar beneden stroomt, omdat de afvoerpompen in verband met ijsvorming niet kunnen draaien.
 
Feyenoord wenst alle bezoekers van het duel met FC Twente een prettige en sportieve voetbalmiddag. Feyenoord tegen FC Twente begint zondag om 14.30 uur.