Fanshop
Fanshop

Het Legioen kiest nieuwe bestuurder

Het Legioen gaat op zoek naar een nieuwe bestuurder. De in februari 2009 door de leden van Het Legioen verkozen Mark van Beek treedt per mei 2013 af, waardoor zijn positie in het bestuur van de officiële supportersclub van Feyenoord vacant wordt. Dat is te lezen in de nieuwe uitgave van Feyenoord Magazine. Leden van Het Legioen kunnen zichzelf kandidaat stellen voor deze (onbezoldigde) functie.
Het bestuurslid van Het Legioen is samen met de andere bestuursleden Mark Koevermans en Dick van Well verantwoordelijk voor alle bestuurlijke beslissingen met betrekking tot Het Legioen. Ook houdt het bestuur toezicht op het nakomen van gemaakte afspraken en zorgt het ervoor dat de financiën en het ledenbestand op orde zijn. Daarnaast denk je als bestuurslid mee over manieren om Het Legioen verder te laten groeien.

Leden van Het Legioen die interesse hebben om bestuurslid te worden, kunnen in het Feyenoord Magazine van de maand februari alles lezen over de te volgen procedure. Ook ontvangen alle leden deze week een persoonlijke mailing, waarin de procedure nader wordt toegelicht.

Het huidige bestuur van de Stichting Het Legioen draagt, met inachtneming van de profielschets die in Feyenoord Magazine is te lezen, vijf personen voor waarop de leden van Het Legioen kunnen stemmen. De kandidaat met de meeste stemmen zal toetreden tot het bestuur.

De vijf kandidaten op wie gestemd kan worden door leden van Het Legioen worden op 15 april a.s. bekend gemaakt via deze website. Van 15 tot en met 30 april kunnen Legioen-leden stemmen op de kandidaat van hun keuze. Op 1 mei wordt bekend gemaakt wie de meeste stemmen heeft gekregen en het bestuur van de Stichting Het Feyenoord Legioen zal complementeren.

Het Legioen is de officiële supportersclub van Feyenoord. Leden van Het Legioen zijn officieel aan de club verbonden en dragen direct bij aan het sterker maken van de club. Als tegenprestatie biedt Feyenoord de leden van Het Legioen diverse voordelen, zowel wedstrijd- als niet wedstrijdgerelateerd. Daarnaast zijn leden van Het Legioen nauw en direct betrokken bij de club. Kijk voor meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap op www.feyenoord.nl/hetlegioen.