Goossens trefzeker tijdens rentree bij Beloften

John Goossens, Wesley Verhoek en Sekou Cissé hebben maandagavond hun rentree gemaakt tijdens de competitiewedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong RKC Waalwijk. Het drietal kwam op sportpark De Gaard voor het eerst weer in actie tijdens een wedstrijd, nadat een blessure hen de afgelopen periode aan de kant hield. Goossens was direct trefzeker, maar kon daarmee een nederlaag niet voorkomen. De ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst ging in Waalwijk met 4-1 onderuit, waarmee een fraaie serie van vier overwinningen op rij ten einde kwam.

Verhoek en Cissé, die evenals Goossens tijdens afgelopen week de groepstraining hadden hervat bij Feyenoord, begonnen in de basis. Zij zagen hoe Jong RKC Waalwijk na ruim twintig minuten spelen via Kenny Anderson en Mart Lieder twee keer kort achter elkaar doel trof, waarmee de ruststand op 2-0 in het voordeel van de thuisploeg werd bepaald.

De rentree van Goossens volgde direct na rust, toen de middenvelder Cissé afloste. Hij luisterde zijn rentree ruim een kwartier voor tijd op met een doelpunt, maar op dat moment had Luuk Huldermans de voorsprong van Jong RKC Waalwijk al uitgebreid naar 3-0. Verhoek speelde uiteindelijk ruim een uur, waarna hij werd vervangen door Furtado Oliveira. Desley Ubbink bepaalde de eindstand ruim tien minuten voor tijd op 4-1.

Jong RKC Waalwijk – Jong Feyenoord/Excelsior 4-1
22’ 1-0 Anderson
26’ 2-0 Lieder
68’ 3-0 Huldermans
73’ 3-1 Goossens
78’ 4-1 Ubbink

Scheidsrechter: Van de Graaf

Geel: Lamey (Jong RKC Waalwijk), Van Beek, Graafland (Jong Feyenoord/Excelsior)

Opstelling Jong Feyenoord/Excelsior: Graafland; Mokotjo, Van Beek, Ramsteijn, Woudenberg; Leerdam, Knoester, Tichem (75’ Dercks); Verhoek (62’ Furtado Oliveira), Te Vrede en Cissé (46’ Goossens).