Fanshop
Fanshop

Goossens en Verhoek bij selectie voor bekerduel met PSV

John Goossens en Wesley Verhoek behoren woensdagavond tot de wedstrijdselectie voor het bekerduel met PSV. De twee maakten maandagavond hun rentree bij Jong Feyenoord/Excelsior en zijn hersteld van de blessures die hen de afgelopen tijd aan de kant hielden. Hun terugkeer gaat ten koste van Guyon Fernandez en Mitchell Te Vrede, die afgelopen zondag tijdens de competitiewedstrijd tegen FC Twente nog op de reservebank zaten. ‘John en Wesley zijn er klaar voor’, zo verklaarde trainer Ronald Koeman zijn keuze dinsdagmiddag in De Kuip.
Waar Koeman in Eindhoven weer kan beschikken over Goossens en Verhoek, kan de trainer nog geen beroep doen op Ruben Schaken, die in de Klassieker tegen Ajax zijn rentree maakte na een liesoperatie. ‘Ruben gaf na de wedstrijd tegen Ajax aan dat hij zich niet helemaal vrij voelde’, vertelde Koeman. ‘Hij richt zich nu op het competitieduel met Willem II van aankomende zondag.’

Feyenoord neemt het woensdagavond in het Philips Stadion om 20.45 uur op tegen de huidige bekerwinnaar en koploper van de eredivisie.