Fanshop
Fanshop

Nieuwe editie Feyenoord Voetbalpark op woensdag 20 maart

Feyenoord organiseert op woensdagmiddag 20 maart een nieuwe editie van het Feyenoord Voetbalpark. Die dag wordt tussen 13.00 uur en 17.00 uur het terrein in en rondom De Kuip omgetoverd tot een Voetbalpark met elf spectaculaire voetbalactiviteiten, waarbij ook alle spelers van Feyenoord en mascotte Coentje aanwezig zullen zijn. Naast de elf voetbalactiviteiten kunnen de kinderen deelnemen aan de kidspersconferenties en rondleidingen door het stadion. Ook vinden er diverse handtekeningensessies plaats, zijn er mooie prijzen te winnen en krijgen alle deelnemers een goodie-bag.
Het Feyenoord Voetbalpark is gratis toegankelijk voor leden van juniorclub Kameraadjes, die begin februari via e-mail of post een persoonlijke uitnodiging met kortingscode hebben ontvangen en hiermee een gratis kaart kunnen aanvragen.Niet-leden kunnen voor slechts 5 euro een kaartje kopen via www.feyenoord.nl/voetbalpark. Ouders en begeleiders hebben deze middag gratis toegang tot het Voetbalpark.
 
Het Feyenoord Voetbalpark was afgelopen jaar een groot succes. Een kleine tweeduizend jonge Feyenoord-supporters genoten die dag van alle voetbalspellen waaraan zij in en rondom het stadion aan konden deelnemen. Uiteraard werd er ook flink gejaagd op de handtekeningen van de spelers en profiteerden de kinderen van de mogelijkheid om hen tijdens de kidspersconferentie de hemd van het lijf te vragen, wat dit jaar opnieuw tot de mogelijkheden behoort.
 
Meer informatie over het Voetbalpark van woensdag 20 maart a.s. is te vinden op www.feyenoord.nl/voetbalpark.