Fanshop
Fanshop

De Vrij ontmoet Vlaar in Ahoy

Stefan de Vrij had woensdagmiddag een bijzondere ontmoeting met oud-ploeggenoot Ron Vlaar. De huidige aanvoerder van Feyenoord en de aanvoerder van afgelopen seizoen kwamen elkaar per toeval tegen op het World Tennis Tournament in Ahoy, waar ze allebei als toeschouwer aanwezig waren. Ook oud-Feyenoorder John Guidetti, die woensdagochtend al even in De Kuip was, bezocht het tennistoernooi in Rotterdam.
Vlaar was even over uit Engeland en maakte van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen bij het World Tennis Tournament, waar onder meer zijn goede vriend Thiemo de Bakker in actie komt. De verdediger vliegt woensdagavond terug naar Engeland, waar op zaterdag 23 februari de eerstvolgende wedstrijd met Aston Villa voor hem op het programma staat. De ploeg gaat die dag op bezoek bij Arsenal. Afgelopen zondag was Aston Villa nog met 2-1 te sterk voor West Ham United. Vlaar speelde toen de volledige wedstrijd.

De Vrij en Vlaar maakten in Ahoy van de gelegenheid gebruik om even bij te praten. De twee verdedigers, die vorig seizoen samen het centrum van de defensie van Feyenoord vormden, zagen woensdag onder meer de als vierde geplaatste Fransman Richard Gasquet in actie. Woensdagavond speelt Roger Federer zijn eerste wedstrijd tijdens de veertigste editie van het tennistoernooi in Rotterdam. De meest succesvolle tennisser aller tijden neemt het op tegen Grega Zemlja.