Fanshop
Fanshop

Uniport verdedigt met succes titel bij FBC Voetbalquiz

Uniport Multipupose Terminals heeft maandagavond met succes zijn titel verdedigd tijdens de FBC Voetbalquiz in De Kuip. Het team van Uniport en A&M Recycling werd de winnaar van de derde editie van quiz, die werd gespeeld op de tweede verdieping van het Maasgebouw. Naast een wisselbeker, die werd uitgereikt door Feyenoord-ambassadeur Gerard Meijer, mochten de winnaars ook een glazen Kuipje in ontvangst nemen.
Feyenoord mocht een recordaantal van ruim 150 deelnemers verwelkomen bij de quiz, die zich namens 75 verschillende bedrijven hadden ingeschreven. De quiz werd gespeeld met 38 teams van vier spelers, waarbij in elk team twee bedrijven aan elkaar werden gekoppeld. Op die manier konden de deelnemers op een informele wijze met elkaar in contact komen.
 
 
Naarmate de avond vorderde werden de vragen die gesteld werden steeds lastiger. De deelnemers moesten onder meer antwoord geven op de vraag welke vier spelers in competitieverband uitkwamen voor zowel Feyenoord als Chelsea (Ed de Goey, Salomon Kalou, Ruud Gullit en Kenneth Monkou). Ook werd er gevraagd naar de zes spelers die dit seizoen een rode kaart kregen in De Kuip (Beugelsdijk, Martins Indi, Mathijsen, Viergever, Moisander en Biemans). Daarnaast zorgde een fotoronde met tien foto’s van oud-Feyenoorders voor hoofdbrekens bij de FBC-leden.
 
 
De avond in De Kuip werd afgesloten met een borrel, waarbij de antwoorden en de resultaten van de quiz uitgebreid werden nabesproken.