Fanshop
Fanshop

Dylan van Meurs (12) verkozen tot Held van de Maand

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PSV van afgelopen zondag is de 12-jarige Dylan van Meurs in het zonnetje gezet als Held van de Maand van februari. In de Business Lounge van De Kuip kreeg hij uit handen van Ben Wijnstekers een Feyenoord-shirt en een certificaat uitgereikt.
Dylan werd verkozen tot Held van de Maand, omdat hij samen met zijn zusje tijdens de etafetteloop van de Roparun het hoogste bedrag wist op te halen. Via de Roparun wordt geld ingezameld voor mensen met kanker.
 
Na de feestelijke huldiging in het Maasgebouw bekeek Dylan de wedstrijd tegen PSV samen met zijn familie vanaf Vak KK. Hij wist bovendien de uitslag van de kraker goed te voorspellen. Zijn prognose – 2-1 winst voor Feyenoord – kwam uit, waarmee Dylan een prachtige middag beleefde in De Kuip.
 
Via de ‘Feyenoord Held van de Maand’ wil Feyenoord goed gedrag in de maatschappelijke projecten, zoals Scoren op Zuid, Scoren in Noord en het Fancoachproject, stimuleren en vooral belonen. Hiervoor kiest de club maandelijks een held, iemand die iets goeds heeft gedaan voor een ander of voor zijn of haar leefomgeving.
 
De verkiezing van de Held van de Maand is een van de activiteiten waarmee Feyenoord probeert om de samenleving op een positieve manier te beïnvloeden. Kijk voor meer informatie over de maatschappelijke projecten van Feyenoord op www.feyenoord.nl/mvo.