Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Vakantiedrukte op Varkenoord

De selectie van Feyenoord heeft woensdagmiddag onder grote publieke belangstelling een training afgewerkt. Vanwege de schoolvakantie waren er vooral veel kinderen aanwezig langs het trainingsveld op Varkenoord, waar de gevoelstemperatuur zeer laag lag. Bruno Martins Indi, die tijdens de topper tegen PSV van afgelopen zondag geblesseerd uitviel, liet zich nog niet zien op het trainingsveld.
Trainer Ronald Koeman verdeelde zijn selectie in twee groepen, die elk op een apart veld aan de slag gingen. Zo werd er onder meer een partijspel en een afrondoefening afgewerkt. De aanwezige toeschouwers hielden zichzelf enigszins warm door enthousiast mee te leven met de afrondoefening en elke gemaakte goal met gejuich te begroeten.
 
Na afloop van de oefensessie werd hun verbale steun tijdens de oefeningen beloond, toen de spelers van Feyenoord alle tijd namen om de kinderen te voorzien van een handtekening of een foto.
 
Feyenoord bereidt zich deze week voor op de uitwedstrijd tegen N.E.C. van aankomende zondag. In aanloop naar het duel in Nijmegen traint de selectie nog driemaal. Donderdag en zaterdag staat er om 10.30 uur op Varkenoord een openbare oefensessie op het programma. De training van vrijdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.