Fanshop
Fanshop

Feyenoord werkt met fitte groep toe naar uitduel met N.E.C.

In aanloop naar de belangrijke competitiewedstrijd tegen N.E.C. van aankomende zondag heeft Feyenoord donderdagochtend met een grote selectie een training afgewerkt. Met de beslissende maanden van de competitie voor de boeg kan trainer Ronald Koeman beschikken over een nagenoeg fitte selectie. De vooruitzichten voor de enige twee blessuregevallen zijn gunstig. Bruno Martins Indi, die nog ontbrak op het trainingsveld, kreeg eerder deze week te horen dat zijn bovenbeenblessure meevalt. Terence Kongolo, die de afgelopen maanden hard werkte aan het herstel van zijn knieblessure, nam donderdag volledig deel aan de groepstraining.

De drie A-junioren Lucas Woudenberg, Sven van Beek en Joey Sleegers sloten aan bij de selectie, die door Koeman in drie├źn was verdeeld voor grote partijspelen over een half veld. Evenals eerder deze week was er veel belangstelling voor de oefensessie van Feyenoord, waar de aanwezige toeschouwers rijendik langs de lijn van het trainingsveld stonden opgesteld.

De uitwedstrijd in Nijmegen is voor Feyenoord de eerste van de drie uitduels die in de belangrijke maand maart op het programma staan. De ploeg van trainer Ronald Koeman gaat een week na het treffen met N.E.C. op bezoek bij Roda JC Kerkrade, waarna de maand wordt afgesloten met een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De enige thuiswedstrijd die Feyenoord in maart afwerkt is die tegen FC Utrecht.

Vrijdag werkt de selectie een besloten training af, welke niet toegankelijk is voor publiek en pers. De laatste training voor de competitiewedstrijd tegen N.E.C., die zondag om 12.30 uur wordt gespeeld, vindt zaterdagochtend om 10.30 uur plaats op Varkenoord.