Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Verleng nu je seizoenkaart!

Seizoenkaarthouders van Feyenoord ontvangen één dezer dagen de nieuwe seizoenkaartmailing op de mat. Hierin is alle informatie te vinden over het verlengen van de seizoenkaart voor de voetbaljaargang 2013-2014. Vanaf vrijdag (vandaag) is het mogelijk om via www.feyenoord.nl/seizoenkaart je seizoenkaart te verlengen.
Net als vorig seizoen moeten seizoenkaarthouders hun kaart actief verlengen. Dit kan via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Sinds seizoen 2010-2011 is de seizoenkaartprijs ongewijzigd. In seizoen 2012-2013 is na de verlengingsperiode de seizoenkaartprijs met 5% geïndexeerd. Deze geïndexeerde prijs is de vroegboekprijs voor de seizoenkaart 2013-2014. Seizoenkaarthouders die hun seizoenkaart vorig seizoen in de voorrangsperiode hebben verlengd, krijgen als gevolg daarvan voor dit seizoen te maken met een prijsstijging. De vroegboekprijs geldt tot het einde van de competitie seizoen 2012-2013. Na afloop van de competitie worden de seizoenkaartprijzen met 2,5% geïndexeerd. 

Besluit je jouw seizoenkaart vanaf 15 april, maar vóór het einde van seizoen 2012-2013 te verlengen, dan betaal je ook geen 2,5% indexatie. Wel vervallen het gegarandeerde plaatsbehoud en de voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing. Na afloop van de competitie vervalt de voorrangsperiode voor huidige seizoenkaarthouders. Verlengen van je huidige seizoenkaart is dan niet meer mogelijk. Uiteraard kun je wel een nieuwe seizoenkaart aanschaffen, zonder prijsvoordeel.

In de seizoenkaart 2013-2014 zijn de volgende wedstrijden inbegrepen:
• Toegang tot de zeventien thuiswedstrijden en eventuele play-offs;
• Toegang tot de traditionele openingswedstrijd van het seizoen;
• Toegang tot de eerste Europese thuiswedstrijd*;
• Toegang tot de eerste thuiswedstrijd voor de KNVB beker (tot 1/8e finale)*;
• Voorrang op kaartverkoop voor (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
• Gratis lidmaatschap Het Legioen (Kameraadjeslidmaatschap voor kinderen tot 14 jaar);
• 10% korting op de aankoop van artikelen in de Feyenoord Fanshop (ook online).
* indien van toepassing

Geen internet?
Heb je geen internet? Laat dan een verlengingsformulier toesturen. Bel 0900-1908 (€ 0,15 p/m) en kies voor optie 9 in het keuzemenu. Als je daar je achtcijferige relatienummer intoetst (beginnend met 02, te vinden in de rechter bovenhoek van je seizoenkaart), stuurt Feyenoord het verlengingsformulier zo snel mogelijk toe.

Kijk voor meer informatie of om direct je seizoenkaart te verlengen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.