Fanshop
Fanshop

Ontspannen uitlooptraining in voorjaarszon

De basisspelers van de met 0-3 gewonnen wedstrijd tegen N.E.C. hebben maandagochtend op Varkenoord een ontspannen training afgewerkt. Terwijl de aanwezige toeschouwers langs de lijn genoten van het voorjaarszonnetje en napraatten over de belangrijke zege in Nijmegen liepen de spelers uit en speelden ze onder meer een rondo. Naast de basisspelers meldden ook doelman Ronald Graafland en Sekou Cissé zich op het trainingsveld.
Het overige deel van de selectie ontbrak op het trainingsveld, vanwege de wedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior die maandagavond op het programma staat. De ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst neemt het op Woudestein om 18.30 uur op tegen Jong FC Utrecht.
 
In aanloop naar het competitieduel met Roda JC Kerkrade staan er voor Feyenoord vier trainingen op het programma. Na de vrije dinsdag vindt woensdag de eerstvolgende oefensessie plaats. Die middag traint de selectie om 14.00 uur op Varkenoord, evenals donderdag- en zaterdagochtend om 10.30 uur. De training van vrijdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.