Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Martins Indi terug op trainingsveld

Bruno Martins Indi heeft donderdag voor het eerst weer een deel van de groepstraining van Feyenoord meegemaakt. De verdediger, die is hersteld van een bovenbeenblessure, werkte woensdagmiddag al een individuele training af op Varkenoord. Donderdagochtend sloot hij deels bij de groep aan. Trainer Ronald Koeman gaf al in eerder stadium aan dat hij verwacht dat Martins Indi fit is voor de aanstaande uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade, die komende zondag wordt gespeeld. Omdat ook Terence Kongolo op de weg terug is na een knieblessure, kan Koeman bijna over een volledig fitte selectie beschikken.

Tijdens de training van donderdag werd de groep in tweeën gesplitst.  Koeman nam het grootste deel van de selectie onder zijn hoede en werkte onder meer verschillende partijspelen af op een klein veld. Giovanni van Bronckhorst leidde op het naastgelegen veld een wedstrijd voetvolley en nam daar zelf ook aan deel.

Feyenoord werkt zaterdag om 13.00 de laatste training af in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Roda JC. Op vrijdag staat er een besloten training op het programma.