Fanshop
Fanshop

Feyenoord Voetbalpark volledig uitverkocht

Het Feyenoord Voetbalpark, dat op woensdag 20 maart plaatsvindt in en rondom De Kuip, is volledig uitverkocht. Dat betekent dat er die middag in totaal 1600 enthousiaste Kameraadjes aanwezig zijn bij het voetbalpretpark, dat zal bestaan uit diverse spectaculaire voetbalactiviteiten. Ook een groot deel van de selectie van Feyenoord, Olli én mascotte Coentje zullen daarbij aanwezig zijn.
Tijdens het Voetbalpark kan door de aanwezige kinderen worden deelgenomen aan elf spectaculaire voetbalactiviteiten. Verder zijn er tijdens het Voetbalpark kidspersconferenties, handtekeningensessies en rondleidingen en kunnen er mooie prijzen gewonnen worden. Alle deelnemers aan het Feyenoord Voetbalpark krijgen een goodie-bag mee naar huis.
 
In verband met de WK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal tegen Estland en Roemenië, die enkele dagen later op het programma staan, zullen de Oranje-internationals van Feyenoord niet aanwezig zijn tijdens het Voetbalpark. Desondanks kunnen de aanwezige Kameraadjes toch met hen op de foto en zelfs een handtekening scoren van de betreffende spelers. Hoe precies, zal tijdens de middag van het Voetbalpark duidelijk worden.
 
Kijk voor meer informatie over het Feyenoord Voetbalpark op www.feyenoord.nl/voetbalpark.