Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

VriendenLoterij zet langst meespelende supporter in het zonnetje

De VriendenLoterij heeft de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Utrecht aangegrepen om de langst meespelende Feyenoord-supporter in het zonnetje te zetten. Om die reden mocht Simon van Lierop uit Hillegom, die al sinds augustus 1998 meespeelt in de loterij, zondag met in totaal vier personen gebruik maken van de VriendenSeats langs het veld in De Kuip. Vanuit de speciale VriendenLoterij dugout kort langs het veld zag het gezelschap Feyenoord met 2-1 winnen van FC Utrecht.
Van Lierop, die al zijn leven lang Feyenoord-supporter is, sprak achteraf van een fantastische ervaring. ‘Het was al heel indrukwekkend om via de oude spelerstunnel het stadion binnen te komen. We zaten tijdens de wedstrijd bovenop het veld, dat was heel bijzonder om mee te maken. Het was een spannende pot, die gelukkig door Feyenoord is gewonnen. Al met al was het een heel mooie middag, waarop we heel goed begeleid zijn.’



Speel jij al mee met de VriendenLoterij voor de jeugdopleiding van Feyenoord? Dan maak je automatisch kans om ook een keer op de VriendenSeats te zitten! Speel je nog niet mee, koop dan snel een lot via de volgende link www.vriendenloterij.nl/feyenoord en maak ook kans op deze exclusieve stoelen! De helft van je inleg gaat direct naar de jeugdopleiding van Feyenoord.