Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Inspirerende bijeenkomst teambegeleiders Feyenoord Street League

De Giovanni van Bronckhorst Academy in De Kuip vormde maandagavond het decor voor een informatiebijeenkomst voor de begeleiders van teams uit de Feyenoord Street League. De bijeenkomst was georganiseerd om de begeleiders te informeren over de tweede seizoenshelft van de straatvoetbalcompetitie, die aanstaande zondag wordt hervat in de wijken van deelgemeenten Charlois en Feijenoord.
Bas van Noortwijk trapte de avond af. De teammanager van de Feyenoord-selectie vertelde over zijn ervaringen als teammanager en bracht zijn collega teambegeleiders uit de Feyenoord Street League de kneepjes van het vak bij. Daarna vertelde Glenn van der Kraan, trainer/ coach van Feyenoord onder 10, over positief coachen, het aanspreken van kinderen op hun gedrag en de voorbeeldrol die je als begeleider vervult.
 

De avond werd afgesloten met een vooruitblik op de tweede speelhelft van de Feyenoord Street League. Er staan de komende maanden verschillende mooie activiteiten gepland, zoals de wedstrijden in de wijk op de zondagen dat Feyenoord uit speelt, de grote Finaledag aan het eind van het seizoen en de buurtbijdragen waarmee een aantal teams aan de slag gaat. Vol positieve energie keerden de begeleiders aan het eind van de avond huiswaarts.


 
De Feyenoord Street League is één van de projecten waarmee Feyenoord de samenleving op een positieve manier probeert te beïnvloeden. Meer informatie over de Feyenoord Street League is te vinden op www.feyenoord.nl/streetleague.