Fanshop
Fanshop

Uitgedunde selectie hervat training op zonnig Varkenoord

Na drie vrije dagen heeft een uitgedunde selectie van Feyenoord maandagmiddag de training hervat. Vanwege de huidige interlandperiode ontbrak een groot aantal spelers op Varkenoord, waardoor trainer Ronald Koeman in totaal vijftien spelers telde op het trainingsveld. Onder hen was ook Jean-Paul Boëtius, die afgelopen week als gevolg van lichte bovenbeenklachten het trainingskamp van Jong Oranje eerder verliet. De aanvaller, die afgelopen donderdag zo’n 75 minuten meespeelde tijdens de met 1-2 gewonnen interland tegen Jong Kroatië, ging individueel aan de slag met hersteltrainer Marcel Cas.
De Feyenoorders die zijn opgenomen in nationale (jeugd)elftallen, melden zich uiterlijk donderdag weer in De Kuip. De zeven spelers die deel uitmaken van de selectie van het Nederlands elftal bereiden zich eerst voor op de WK-kwalificatiewedstrijd die dinsdag om 20.30 uur wordt gespeeld tegen Roemenië. Kelvin Leerdam treft maandagavond ploeggenoot Harmeet Singh, als hij het met Jong Oranje opneemt tegen Jong Noorwegen. Maandagmiddag speelt het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar, met vijf Feyenoorders in de selectie, een oefeninterland tegen de leeftijdgenoten van Kroatië.

De eerstvolgende training van Feyenoord staat op dinsdagochtend om 11.00 uur gepland, waarna de selectie woensdag een vrije dag heeft. In aanloop naar de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen van aankomende zaterdag staat donderdag om 10.30 uur de laatste openbare training op het programma. De oefensessie van vrijdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.