Leerdam wint met Jong Oranje van Jong Noorwegen

Jong Oranje heeft maandagavond, onder toeziend oog van onder anderen Ronald Koeman en Martin van Geel, de oefenwedstrijd tegen Jong Noorwegen met 4-1 gewonnen. Kelvin Leerdam begon als rechtsback in de basis bij Nederland, Harmeet Singh had een basisplaats bij Jong Noorwegen. De bezoekers speelden het grootste deel van de wedstrijd met een man minder, door een snelle rode kaart voor verdediger Brede Moe. Singh miste na een uur spelen een strafschop. Voor Jong Oranje scoorden Georginio Wijnaldum (2x), Lerin Duarte en Danny Hoesen.
Voor Feyenoorders Boy de Jong, Sven van Beek, Lucas Woudenberg en Anass Achahbar zat de oefeninterland met Oranje onder 19 in en tegen Kroatië er al na één helft op. Het duel werd bij een 0-0 tussenstand gestaakt in de rust wegens hevige sneeuwval.