Fanshop
Fanshop

Koeman: ‘Goossens of Singh op middenveld’

Het middenveld van Feyenoord zal er aanstaande vrijdag in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo anders uitzien dan tijdens de afgelopen maanden. Trainer Ronald Koeman kan geen beroep doen op de geblesseerde Lex Immers (enkel) en de geschorste Jordy Clasie. Dit betekent dat naast Tonny Vilhena en Ruud Vormer – die afgelopen zaterdag tegen sc Heerenveen ook al een basisplaats had - John Goossens of Harmeet Singh in de basis zal starten, zo vertelde Koeman donderdag in De Kuip.
Mogelijk hoeft Koeman de keuze tussen de twee niet zelf te maken, aangezien Singh kampt met lichte klachten aan zijn lies. Het is nog niet zeker of de middenvelder op tijd fit is voor de wedstrijd van vrijdagavond. Singh kwam tot dusver dit seizoen tot zes optredens in de hoofdmacht van Feyenoord. Goossens kwam in vier competitiewedstrijden in actie.

Graziano Pellè keert tegen VVV-Venlo terug van een schorsing, die hem afgelopen week in de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen aan de kant hield. Feyenoord – VVV-Venlo wordt vrijdagavond om 20.00 uur gespeeld in De Kuip. De wedstrijd is volledig uitverkocht.