Fanshop
Fanshop

Kom op tijd naar uitverkocht duel met VVV-Venlo!

De wedstrijd van Feyenoord tegen VVV-Venlo wordt vrijdagavond in een uitverkochte Kuip gespeeld. Feyenoord roept alle supporters die dit duel bezoeken op om in verband met de verwachte (verkeers)drukte op tijd af te reizen naar het stadion. Alle toegangspoorten van De Kuip zijn vanaf 18.30 uur geopend voor het publiek.
Denk aan uw medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. We willen iedereen daarom vragen om uitsluitend op het plekje te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan uw medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar u recht op heeft. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.
 
Sfeeractie
Voor aanvang van de wedstrijd tegen VVV staat er een grote thema sfeeractie van supporters gepland in De Kuip. Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging roepen alle supporters op om sjaals en/of vlaggen mee te nemen naar het stadion.
 
Feyenoord wenst alle bezoekers van het duel met VVV-Venlo een prettige en sportieve voetbalavond. Feyenoord tegen VVV begint vrijdag om 20.00 uur.