Fanshop
Fanshop

Feyenoord doneert twaalf computers aan Agnesschool

Feyenoord heeft donderdagmiddag twaalf computers gedoneerd aan de Agnesschool in Rotterdam-Zuid. De door Feyenoord niet meer gebruikte computers werden door Matthijs de Kort, manager van de afdeling IT, persoonlijk overhandigd aan de basisschool, die via het project Scoren op Zuid aan Feyenoord verbonden is. ‘Het is geweldig om te zien wat Feyenoord op deze manier voor de basisscholen in de omgeving kan betekenen’, sprak De Kort.

De Agnesschool kan de computers goed gebruiken. Ze zullen worden ingezet ten behoeve van de ontwikkeling van kinderen. Met deze computers kunnen kinderen bijvoorbeeld het internet op informatie op te zoeken en werken aan hun eigen vaardigheden, zoals bijvoorbeeld typen.

De Agnesschool heeft een goede band met Feyenoord. Vanuit het project Scoren in de Wijk heeft de school kort geleden geparticipeerd in diverse activiteiten, zoals de Lesdag in de Kuip en een gymles verzorgd door Ben Wijnstekers. Scoren op Zuid is de verzamelnaam van een project waarbij Feyenoord samenwerkt met de deelgemeentes Feijenoord en Charlois en Rotterdam Sportsupport. De vier partijen hebben de krachten gebundeld ten behoeve van de bewoners in het gebied waar Feyenoord haar roots heeft.

Scoren op Zuid is één van de projecten waarmee Feyenoord de samenleving op een positieve manier probeert te beïnvloeden. Kijk voor meer informatie over de maatschappelijke projecten van Feyenoord op www.feyenoord.nl/mvo.