Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Laatste dag voorrangsperiode seizoenkaartverlenging!

Seizoenkaarthouders van Feyenoord hebben alleen vandaag nog om hun seizoenkaart te verlengen voor het seizoen 2013-2014. Besluit je om jouw seizoenkaart vóór 15 april as. te verlengen, dan kun je rekenen op gegarandeerd behoud van je huidige plaats, of krijg je voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing. Verlengen van je seizoenkaart kan via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Net als vorig seizoen moeten seizoenkaarthouders hun kaart actief verlengen.
Sinds seizoen 2010-2011 is de seizoenkaartprijs ongewijzigd. In seizoen 2012-2013 is na de verlengingsperiode de seizoenkaartprijs met 5% geïndexeerd. Deze geïndexeerde prijs is de vroegboekprijs voor de seizoenkaart 2013-2014. Seizoenkaarthouders die hun seizoenkaart vorig seizoen in de voorrangsperiode hebben verlengd, krijgen als gevolg daarvan voor dit seizoen te maken met een prijsstijging. De vroegboekprijs geldt tot het einde van de competitie seizoen 2012-2013. Na afloop van de competitie worden de seizoenkaartprijzen met 2,5% geïndexeerd.
 
Besluit je jouw seizoenkaart vanaf 15 april, maar vóór het einde van seizoen 2012-2013 te verlengen, dan betaal je dus ook geen 2,5% indexatie. Wel vervallen het gegarandeerde plaatsbehoud en de voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing. Na afloop van de competitie vervalt de voorrangsperiode voor huidige seizoenkaarthouders. Verlengen van je huidige seizoenkaart is dan niet meer mogelijk. Uiteraard kun je dan wel een nieuwe seizoenkaart aanschaffen, zonder prijsvoordeel.
 
In de seizoenkaart 2013-2014 zijn de volgende wedstrijden inbegrepen:
• Toegang tot de zeventien thuiswedstrijden en eventuele play-offs;
• Toegang tot de traditionele openingswedstrijd van het seizoen;
• Toegang tot de eerste Europese thuiswedstrijd*;
• Toegang tot de eerste thuiswedstrijd voor de KNVB beker (tot 1/8e finale)*;
• Voorrang op kaartverkoop voor (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
• Gratis lidmaatschap Het Legioen (Kameraadjeslidmaatschap voor kinderen tot 14 jaar);
• 10% korting op de aankoop van artikelen in de Feyenoord Fanshop (ook online).
* indien van toepassing
 
Geen internet?
Heb je geen internet? Laat dan een verlengingsformulier toesturen. Bel 0900-1908 (€ 0,15 p/m) en kies voor optie 9 in het keuzemenu. Als je daar je achtcijferige relatienummer intoetst (beginnend met 02, te vinden in de rechterbovenhoek van je seizoenkaart), stuurt Feyenoord het verlengingsformulier zo snel mogelijk toe.
 
Kijk voor meer informatie of om direct je seizoenkaart te verlengen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart