Fanshop
Fanshop
20130419_clinic_rh

Amateurs trainen als een prof bij Feyenoord

Twee amateurelftallen hebben donderdag op Varkenoord de kans gekregen om te trainen op ‘de Feyenoord-manier’. De ploegen HZVV 4 uit Hoogeveen en SPV’81 2 uit Polsbroek werkten op het kunstgras een fanatieke training af onder leiding van oud-Feyenoorder Ben Wijnstekers. De twee teams dankten de training aan een online actie van het televisieprogramma Leven als een prof, waarbij kans gemaakt kon worden op een exclusieve training bij een profclub. De training op Varkenoord werd donderdag verzorgd door Feyenoord Soccer Schools.
Voor beide ploegen kwam de training op een uitstekend moment. Zowel HZVV 4 als SPV’81 2 staat in de competitie namelijk dicht achter de koploper en kon een zetje in de rug richting de laatste weken van het seizoen goed gebruiken. De spelers werkten daarom ook zeer enthousiast en fanatiek de oefeningen van Wijnstekers af.

 
Wil jij ook trainen op de Feyenoord-manier? Neem dan deel aan de talenttrainingen of Soccer Camps van Feyenoord Soccer Schools. Kijk voor meer informatie op www.feyenoordsoccerschools.nl.