Fanshop
Fanshop
8a32747dc257668f836c0aa3414dc32e_1024_768

Succesvolle editie Feyenoord Soccer Camp in Zeeland

Ruim zeventig enthousiaste kinderen hebben donderdag en vrijdag deelgenomen aan het eerste Feyenoord Soccer Camp van 2013 bij VV Sluiskil in Zeeland. De trainingen stonden onder leiding van hoofdtrainers en tevens oud-spelers van Feyenoord Ben Wijnstekers en Mike Obiku, met assistentie van Todd Wijnstekers en Danijel Ribaric.
Bij de registratie van de jonge spelers op de vroege morgen op Hemelvaartsdag waren gespannen gezichten te zien. Alle deelnemers aan het Soccer Camp bij VV Sluiskil hadden de primeur om voor het eerst het gloednieuwe Feyenoord Soccer Schools-tenue te dragen. Dit tenue zit bij alle Soccer Camps in het seizoen 2013/’14 inbegrepen. Daarnaast kregen de kinderen een eigen Feyenoord-bal om gedurende het Soccer Camp mee te trainen.
 
Het Soccer Camp was toegankelijk voor alle jeugdige voetballers tussen de 5 en 16 jaar, dus niet alleen voor jeugdleden van VV Sluiskil. Jeugdcoördinator Jack van Bendegem sprak van een geslaagd voetbalevenement. ‘Het is mooi dat Feyenoord de weg naar Zeeuws-Vlaanderen heeft gevonden en daarmee de jeugd in Zeeland de kans heeft gegeven om op een professionele manier aan de eigen voetbalkwaliteiten te werken. Een Feyenoord Soccer Camp is in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar!’, aldus de jeugdleider van de club.
 
Tijdens de afsluiting sprak Ben Wijnstekers alle kinderen nog eenmaal toe. Hij bedankte daarbij de jeugdige spelers voor hun fantastische inzet. De kinderen namen vervolgens met een grote glimlach hun deelnamecertificaat in ontvangst.

Komende zomer staat er nog een aantal Feyenoord Soccer Camps op het programma. Klik hier om direct in te schrijven!