Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Jeugdtrainers Feyenoord Academy gehuldigd in De Kuip

De toch al bijzondere week voor Feyenoord Academy kreeg zondag nog meer glans. Nadat de jeugdopleiding van Feyenoord afgelopen vrijdag voor de vierde achtereenvolgende keer werd verkozen tot beste van Nederland en de A1 zich een dag later kroonde tot kampioen in de eredivisie voor A-junioren, werden de jeugdtrainers van de Academy op het veld van De Kuip in het zonnetje gezet.
De trainers betraden tijdens de rust van Feyenoords thuisduel met NAC Breda elk met een uitgereikte bos bloemen het veld. Dat er veel waardering is voor het werk wat zij dagelijks op Varkenoord verrichten, bleek wel uit het luide applaus dat vanaf de volle tribunes over hen neerdaalde.



Martin van Geel noemde die waardering volkomen terecht. De technisch directeur had tijdens zijn korte toespraak op het veld lovende woorden over voor de trainers. Hij roemde daarbij vooral de kracht van het volledige team. ‘De vierde Rinus Michels Award op rij is een prachtige en geheel terechte beloning’, zei Van Geel.



Tot slicht richtte Van Geel het woord nog even tot hoofd jeugdopleiding Stanley Brard, die Feyenoord komende zomer na acht jaar gaat verlaten. De technisch directeur bedankte Brard voor alles wat hij voor de club en de jeugdopleiding heeft betekend en wenste hem alvast veel succes bij het vervolg van zijn loopbaan in Azerbeidzjan, waar hij aan de slag gaat als hoofd jeugdopleiding van FC Gabala.