Fanshop
Fanshop

Komend weekend internationaal Robin van Persie toernooi in Maassluis

Op het sportcomplex van Feyenoords amateurpartner VDL Maassluis wordt aankomend weekend het Robin van Persie International Tournament gespeeld. Dit internationale jeugdtoernooi, voor teams Onder 9 en Onder 10, is met ingang van deze editie geadopteerd door de jeugdopleiding van Feyenoord. Daarmee heeft Feyenoord na vele jaren als topclub weer een internationaal toernooi in huis, verbonden aan een van de beste voetballers ter wereld.

Naast Feyenoord maken ook Europese topteams als Manchester United, Tottenham Hotspur, West Ham United, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach, Anderlecht en PSV op zaterdag 25 en zondag 26 mei hun opwachting in Maassluis, waardoor het toernooi een internationale topbezetting kent.

Het Robin van Persie International Tournament kende vijf jaar terug de eerste editie. Het toernooi wordt sindsdien jaarlijks georganiseerd op het sportcomplex van VDL Maassluis. Supporters die op 25 en/of 26 mei willen kijken bij het jeugdtoernooi betalen 3 euro entree. Voor bezoekers tot 12 jaar is de entree gratis. Het toernooi begint aankomende zaterdag om 10.00 uur.