Fanshop
Fanshop

Ontknoping Feyenoord Street League op afsluitende finaledag

Het eerste seizoen van de Feyenoord Street League wordt aankomende zondag 2 juni afgesloten met een beslissende finaleronde. Na de laatste reguliere speelronde van afgelopen weekend is de strijd om het kampioenschap van de straatvoetbalcompetitie nog volledig open, waardoor het een spannende middag belooft te worden. De ontknoping van de Street League vindt plaats aan het Afrikaanderplein, dat zal worden omgetoverd tot een echt straatvoetbalstadion.
De elf teams uit de competitie zullen tijdens de finaledag eerst een inhaalprogramma afwerken, alvorens de finalewedstrijden van start gaan. Naast voetbalwedstrijden zijn er aan het Afrikaanderplein in Rotterdam-Zuid, waar Feyenoord ooit haar allereerste wedstrijd speelde en wat tegenwoordig een vaste speellocatie is in de Street League, voor supporters en wijkbewoners diverse activiteiten te beleven, zoals levend taalvoetbal en schieten op doel. Wie een kijkje wil komen nemen bij deze bijzondere voetbalmiddag is van harte welkom. De finaledag gaat om 12.00 uur van start en duurt tot ongeveer 15.30 uur.
 
Voor de deelnemers van de Street League stonden dit seizoen naast sportieve ook maatschappelijke doelen centraal. Zo konden de teams naast het winnen van wedstrijden ook punten verdienen met sportief gedrag, op tijd komen of door een buurtbijdrage te leveren.
 
De Feyenoord Street League is één van de projecten waarmee Feyenoord de samenleving op een positieve manier probeert te beïnvloeden. Meer informatie over de Feyenoord Street League is te vinden op www.feyenoord.nl/streetleague.