Fanshop
Fanshop

Scoren op Zuid en Scoren in Noord gaan op in Scoren in de Wijk

De maatschappelijke projecten Scoren op Zuid en Scoren in Noord zullen na de zomer opgaan in Scoren in de Wijk, de nieuwe project- en verzamelnaam van activiteiten waarbij Feyenoord zich richt op de Rotterdamse jeugd. De doelstellingen van het project blijven onveranderd: kinderen motiveren om (veel) te gaan sporten en te stimuleren tot een verantwoorde leefstijl.
Binnen Scoren in de Wijk wordt samengewerkt met zoveel mogelijk partners die dezelfde doelstellingen nastreven. Momenteel wordt onder andere samengewerkt met de Gemeente Rotterdam, Deelgemeenten Charlois, Feijenoord en Overschie, Rotterdam Sportsupport en tientallen basisscholen. In de voorbije jaren werden duizenden kinderen bereikt en in beweging gebracht. Niet alleen in de eigen wijk, maar ook rond en zelfs in De Kuip.
 
Met de nieuwe naam ‘Scoren in de Wijk’ dekt de titel nog beter de lading van het project. Primair richt Feyenoord zich met haar maatschappelijke activiteiten op het gebied waar de club haar roots heeft liggen, maar als club van de stad en ver daar buiten wil Feyenoord ook op andere plaatsen graag hét verschil maken om de samenleving van positieve impulsen te voorzien.